Støt Mountain Trail med et Mountain Trail Online medlemskab eller High Point medlemsskab

Det er ikke en hemmelighed at vi synes at Mountain Trail er fedt og vi brænder for at formidle viden om hvad Mountain Trail kan gøre for dig og din hest, og gøre det tilgængeligt for alle.

Vi vil gerne invitere jer alle til at være med til at opbygge og sprede budskabet til Mountain Trail i Dannmark via et medlemskab hos Mountain Trail Danmark.

SOM MEDLEM OPNÅR MAN EN RÆKKE FORDELE:

Videobiblotek med træningsvideorer med jordarbejde og hvordan man træner mountain trail

Inspiration til, hvordan du kan træne mountain trail derhjemme

Trænings Patterns, som du kan lave derhemme

Inspiration til, hvordan du kan bygge din egen Mountain Trail forhinderinger

Mountain Trail webinar om regler og bedømmelse

High Point medlemskab, når du tilmelder dig for 3 måneder eller 1 års adgang

Mountain Trial Online er nu en del af DHE Online

For at forbedre brugeroplevelsen af Mountain Trail Online har vi flyttet det til vores anden hosting-platform, og det er nu hostet hos DHE Online. Med dette følger flere funktioner, lettere adgang, og vi håber at få Mountain Trail Online til at vokse endnu mere næste år.

Hvad er inkluderet i Mountain Trail Online?

Videobiblioteket

I videobiblioteket finder du videoer om horsemanship og om, hvordan man navigerer gennem forskellige forhindringer fra jorden. I 2024 vil vi tilføje et modul om at ride forhindringer.

Nogle eksempler på videoer er:

Eksempler på videoer inkluderer:

– Træn scramble hjemme fra jorden
– Træn hesten i at gå bagved
– Træn maze hjemme
– Træn 180 grader vending
– Træn 360 grader vending

Træn Mountain Trail derhjemme!

Vi ved, at ikke alle har adgang til en mountain trail-bane, men det er muligt at træne mountain trail derhjemme eller på ridebanen. Med et Mountain Trail Online-medlemskab kan vi hjælpe dig med at komme i gang med følgende moduler:

Mountain Trail forhindringer derhjemme

I dette modul får du tips til, hvordan du kan lave mountain trail-inspirerede forhindringer derhjemme.

Træn Mountain Trail-patterns derhjemme

I dette modul finder du patterns, der bruger de forhindringer, du kan bygge derhjemme, så du kan øve dig i at gennemføre patterns, der ligner dem, du ville opleve til en konkurrence. Der vil blive tilføjet patterns hver måned!

Mountain Trail webinar om regler og bedømmelse

Fuld adgang til de nyeste regler og dommerwebinarer, der opdateres mindst en gang om året. Dette webinar giver dig et overblik over de grundlæggende regler for Mountain Trail, hvordan det bedømmes, samt nogle tips og tricks til at score et bedre resultat under konkurrencen.

Få et High Point medlemskab, når du tilmelder dig for 3 måneder eller 1 års adgang

Vores årlige High Point Challenge er kun tilgængelig for High Point medlemmer. Du får dit medlemskab, når du køber adgang til Mountain Trail Online i enten 3 måneder eller 1 år. Ellers kan du køb det seperate.  Registrering af point tæller kun med i årets High Point Challenge, hvis stævnet finder sted i samme år, som medlemskabet er købt. Et High Point medlemskab inkluderer også 10% rabat på officielle Mountain Trail Danmark-stævner.
Læs mere om vores High Point Challenge her.

Hvad koster det?

Vi har 3uligheder:

69 kr. pr. måned
150 kr. for 3 måneder
eller
500 kr. for et helt år.

Dit medlemskab hjælper os med at holde Mountain Trail i gang og går til at dække omkostninger som hjemmeside, administration, udvikling af sporten og konkurrencer.

High Point Medlemskab

Vil du være med i vores High Point Challenge, men ønsker ikke at købe adgang til Mountain Trail Online? Du kan købe dit High Point-medlemskab separat til 125 kr.

Når du bliver medlem af High Point, får du adgang til den årlige High Point Challenge samt en 10% rabat på officielle Mountain Trail Danmark-stævner.

Læs mere om vores årlige High Point Challenge her

Søholmvej 1, 8961
Allingåbro
CVR: 34421579

info@horsepark.dk

60724990

Nyheder

Forskellen på Agility, Trail og Mountain Trail

Skrevet af Ninna Høher-Thomsen Du har måske undret dig over, hvad forskellen egentlig er på agility, trail og mountain trail – og med god grund, for de tre discipliner minder om hinanden. Og ja, det er det det er; tre forskellige discipliner. Agility Billede fra Ta...

Byg en Mountain Trail Bane af paller

Sidste år hentede jeg et læs paller i min hestetrailer og byggede en mini mountain trail bane på min fold så jeg kunne træne min hest frem imod DM. Her vil jeg dele tips om hvordan du kan gøre det samme.I Mountain trail sporten er der meget fokus på de små detaljer....